Biesiadny Bór – organizacja przyjęć i catering

Catering, przyjęcia, wesela, noclegi w regionie Podlasie, Zambrów, Łomża

    • Contrast
    • Layout
    • Font
Buffed

OŚRODEK BIESIADNY BÓR, podczas organizowania imprez, pragnie zaproponować Państwu swoją tradycyjną kuchnię oraz wieloletnie doświadczenie naszej kadry.  Jesteśmy ukierunkowani na regionalne smaki, w przystępnej cenie. Realizujemy zamówienia gotowych potraw na święta, imprezy, konferencje, jak również dostarczanie posiłków, planowych, przygotowywanych poza Twoim obiektem.  Przygotowane przez nas potrawy, to pełna smaków i aromatów, lekka, domowa Polska Kuchnia, na bazie naturalnych składników.

Obecnie zachęcamy Państwa do zapoznania się z naszą propozycją CATERINGU.

PROPOZYCJE MENU

Zupa BiesiadnaIlośćCena
Barszcz czerwony 500 ml -
Żurek z grzybami 500 ml-
Zupa grzybowa 500 ml -
Dania BiesiadneIlośćCena
Tradycyjny karp smażony 500 g -
Pstrąg nadziewany ziołami i masłem 500 g-
Schab pieczony, nadziewany śliwką, w sosie 500 g-
Szynka staropolska w sosie musztardowym 500 g-
Pierogi ruskie 12 szt-
Pierogi z mięsem 12 szt-
Pierogi z kapustą i grzybkami 12 szt-
Uszka z kapustą i grzybami 500 g -
Bigos staropolski z grzybami i śliwkami 500 ml-
Kapusta wigilijna 500 ml-
Krokiety z kapustą i grzybami 2 szt-
Przekąski BiesiadneIlośćCena
Ryba po grecku500 g -
Śledzik po kaszubsku500 g-
Śledzik klasyczny z cebulką500 g-
Sałatka jarzynowa500 g-
Sałatka pieczarkowa 500 g-
Pasztet z żurawiną 500 g-
Kompot z suszu1 l-
Przystawki na przyjęciaCena
·       Półmisek mięs pieczystych– zł
·       Śledź w oleju– zł
·       Śledź pod pierzynką– zł
·       Tatar z łososia– zł
·       Łosoś wędzony z cytryną– zł
·       Ryba po grecku– zł
·       Pstrąg w galarecie– zł
·       Tatar wołowy– zł
·       Tymbaliki drobiowe– zł
·       Koreczki serowe– zł
·       Deska serów– zł
·       Jaja faszerowane tuńczykiem– zł
·       Jaja faszerowane pieczarkami– zł
·       Jaja w majonezie– zł
·       Schab po warszawsku– zł
·       Schab ze śliwką w galarecie– zł
·       Kurczak w maladze– zł
·       Półmisek mięs pieczystych i pasztetów– zł
·       Śledzie na 3 sposoby– zł
·       Naleśniki z łososiem– zł
·       Roladki z szynki– zł
·       Półmisek wędlin– zł
Dania na przyjęciaCena
·       Kotlet schabowy– zł
·       Schab z grilla w sosie kurkowym– zł
·       Polędwiczka wieprzowa ze szpinakiem i boczkiem– zł
·       Pierś z kurczaka zapiekana z serem– zł
·       Kurczak po florencku– zł
·       Zrazy wołowe– zł
·       Kotlet de volaille– zł
·       Antrykot z kurczaka– zł
·       Łosoś z rusztu– zł
·       Pstrąg z pieca– zł
·       Roladki z indyka– zł
·       Pierś z kurczaka ze szparagami i suszonym pomidorem– zł
·       Polędwiczki z kurczaka– zł
·       Pierś z kurczaka zapiekana z pieczarkami i serem lub z pomidorem i serem– zł
·       Schab faszerowany pieczarkami i serem– zł
·       Kaczka pieczona– zł
Sałatki na przyjęciaCena
Sałatka jarzynowa– zł
Sałatka pieczarkowa– zł
Sałatka makaronowa z kurczakiem i suszonym pomidorem– zł
Sałatka z makaronu razowego– zł
Sałatka z roszponką i szynką– zł
Sałatka z marynowanymi kurkami– zł
Zupy na przyjęciaCena
Bulion z kołdunami– zł
Rosół z makaronem– zł
Żurek– zł
Barszcz czerwony z uszkami– zł
Krem z brokułów– zł
Borowikowa z łazankami– zł
Pomidorowa– zł
Stroganov– zł
Flaki wołowe– zł
Dodatki do dań na przyjęcia
·       Ziemniaki opiekane– zł
·       Ziemniaki gotowane– zł
·       Kopytka– zł
·       Kluski śląskie– zł
·       Frytki– zł
·       Fasolka szparagowa– zł
·       Kapusta zasmażana– zł
·       Buraczki zasmażane– zł
·       Mizeria– zł
·       Surówka z marchwi– zł
·       Surówka z czerwonej kapusty– zł
·       Surówka Coleslaw– zł
·       Surówka z buraków– zł
·       Surówka z kiszonej kapusty– zł
·       Surówka z kapusty pekińskiej– zł
·       Surówka mix– zł
·       Surówka żydowska– zł
·       Bukiet surówek– zł
·       Warzywa z wody– zł
Desery na przyjęcia
·       Szarlotka na gorąco z lodami– zł
·       Puchar lodów– zł
·       Sałatka owocowa– zł
·       Ciasto domowe– zł
·       Babeczki owocowe– zł
Napoje
·       Kawa, herbata (bufet bez limitu)– zł
·       Sok owocowy 1L– zł
·       Cola / Fanta / Sprite / Tonic 1L– zł
·       Woda gazowana 0,5L– zł
·       Woda niegazowana 1L– zł
Przekąski zimne catering
Śledź w oleju z cebulką1 kg
Śledź po kaszubsku1 kg
Łosoś w cytrynowej glazurze1 kg
Karp w galarecie z musem chrzanowym1 kg
Ryba po grecku1 kg
Pstrąg w galarecie na kremowej paście jajecznej 1 kg
Schab faszerowany śliwką1 kg
Karkówka pieczona1 kg
Boczek pieczony1 kg
Pasztet świąteczny1 kg
Pasztet z żurawiną1 kg
Dodatek do wyboru25 ml
Masłona porcje
Skwarki z boczkuna porcje
Duszone grzyby z sosemna porcje
Kwaśna śmietanana porcje
Sos czosnkowyna porcje
Kefirna porcje
Dania garmażeryjneCena
Pierogi ruskie 8 szt.-
Pierogi z mięsem 8 szt.-
Pierogi z kapustą I grzybami 8 szt.-
Krokiety z serem i pieczarkami 2 szt.-
Krokiety z mięsem 2 szt.-
Krokiety z kapustą I pieczarkami 2 szt.-
Sałatki świąteczne
Tradycyjna sałatka jarzynowa-
Sałatka śledziowa z ziemniakami i ogórkiem kiszonym -
Sałatka z tuńczykiem -
Dania główne świąteczne
Uszka z kapustą i grzybami -
Pierogi z kapustą i grzybami-
Pierogi ruskie -
Pierogi z mięsem -
Krokiety z kapustą i grzybami -
Krokiety z pieczarką i jajkiem -
Kapusta wigilijna -
Karp smażony na maśle-
Kaczka (połówka ok. 1kg) pieczona z jabłkiem i wiśniami -
Ciasta świąteczne
Makowiec tradycyjny-
Sernik krakowski-
Szarlotka z kruszonką -
Piernik-
Zupy świąteczne wigilijne
Barszcz czerwony czysty-
Grzybowa z łazankami-
Napoje podstawoweCena
Kawa czarna (mleczko, cukier jako dodatki)– zł
Herbata czarna– zł
Woda gazowana 1,5L– zł
Woda niegazowana 1,5L– zł
Sok owocowy 1L– zł
Cola / Fanta / Sprite / Tonic 1,5L– zł

Wszystkie dania przygotowywane są na wcześniejsze zamówienie imprezy okolicznościowej lub cateringu. Pokazane powyżej tabele mają charakter poglądowy i nie stanowią oferty. Jesteśmy wstanie przygotować większość dań z Kuchni Polskiej na państwa zamówienie

 

Składanie zamówień indywidualnych: e-mailowo na dgastronmiczny@igbmazovia.pl 

Miejsce składania i odbioru zamówień: Ośrodek Kateringowo -Wypoczynkowy „BIESIADNY BÓR”, Czerwony Bór 23

Sposób składania zamówień: osobiście w recepcji, telefonicznie pod nr tel.; 86 216 22 71, 604 575 877  lub e-mailowo na dgastronmiczny@igbmazovia.pl 

Do każdego zamówienia należy doliczyć koszt opakowań jednorazowych

Ceny przesyłamy na indywidualne zapytanie