Oferty specjalne CATERING ŚWIĄTECZNY
Święta Bożego Narodzenia zbliżają się wielkimi krokami. Aby ułatwić Państwu organizację świątecznych przyjęć, nasza szefowa kuchni przygotowała propozycje tradycyjnych potraw, które można u nas zamówić, a których nie może zabraknąć na Wigilię.
Zapraszamy do zapoznania się z ofertę naszego wigilijnego cateringu.
MENU ŚWIĄTECZNE
ZUPY | ||
Barszcz czerwony | 500 ml | 7,00 zł |
Żurek wigilijny z grzybami | 500 ml | 10,00 zł |
Zupa grzybowa | 500 ml | 10,00 zł |
DANIA GŁÓWNE | ||
Tradycyjny karp smażony | 500 g | 30,00 zł |
Pstrąg nadziewany ziołami i masłem | 500 g | 37,00 zł |
Schab pieczony, nadziewany śliwką, w sosie | 500 g | 37,00 zł |
Szynka staropolska w sosie musztardowym | 500 g | 37,00 zł |
Pierogi ruskie | 12 szt | 10,00 zł |
Pierogi z mięsem | 12 szt | 12,00 zł |
Pierogi z kapustą i grzybkami | 12 szt | 12,00 zł |
Uszka z kapustą i grzybami | 500 g | 16,00 zł |
Bigos staropolski z grzybami i śliwkami | 500 ml | 17,00 zł |
Kapusta wigilijna | 500 ml | 15,00 zł |
Krokiety z kapustą i grzybami | 2 szt | 10,00 zł |
PRZEKĄSKI ZIMNE | ||
Ryba po grecku | 500 g | 25,00 zł |
Śledzik po kaszubsku | 500 g | 25,00 zł |
Śledzik klasyczny z cebulką | 500 g | 23,00 zł |
Sałatka jarzynowa | 500 g | 17,00 zł |
Sałatka pieczarkowa | 500 g | 17,00 zł |
Pasztet z żurawiną | 500 g | 15,00 zł |
Kompot z suszu | 1 l | 10,00 zł |
Termin składania zamówień do: 18.12.2020 r.
Miejsce składania i odbioru zamówień: Ośrodek Kateringowo -Wypoczynkowy „BIESIADNY BÓR”, Czerwony Bór 23
Sposób składania zamówień: osobiście w recepcji, telefonicznie pod nr tel.; 86 216 22 71, 604 575 877 lub e-mailowo; dgastronmiczny@igbmazovia.pl
Do każdego zamówienia należy doliczyć koszt opakowań jednorazowych
Ceny, podane powyżej, zawierają podatek VAT.